Logo Goals and Glamour
‘Mike komt er wel’
Mike van der Hoorn is niet gelukkig bij Ajax. © Pro Shots

januari 2014 • Shownieuws

‘Mike komt er wel’

Mike van der Hoorn maakte vorig seizoen een droomtransfer van FC Utrecht naar Ajax, maar dat is tot nu toe niet bepaald succesvol gebleken. De centrale verdediger kijkt meestal vanaf de tribune toe.

Jan Wouters, de trainer van Utrecht, verwacht echter dat Van der Hoorn alsnog gaat slagen bij Ajax. “Vergeet niet dat hij er pas één jaar Eredivisie op had zitten toen hij ging”, zegt Wouters in het Algemeen Dagblad. “Dan kun je achteraf zeggen dat hij de stap te snel heeft gemaakt, maar ik zou hetzelfde hebben gedaan. Zo’n kans laat je niet liggen. Mike komt er wel. Als je ziet hoe hij hier verdedigde, dan kan hij dat niet verleerd zijn. Voetballend kan het beter, dat weet hij ook, maar ook daarvoor is hij bij Ajax op de ideale plek.”

Ajax reist zondag naar Utrecht voor de beladen uitwedstrijd tegen de Domstedelingen. Ook dan zal Van der Hoorn waarschijnlijk niet op de selectielijst voorkomen. De hoofdpersoon zelf zegt in het AD dat dat pijn doet. “Ik had niet verwacht dat ik op de tribune zou zitten, maar ik moet wachten op mijn kans. Hoe pijnlijk en vervelend dat ook is.” Marc Overmars zei vandaag in ieder geval dat een eventuele verhuurperiode onbespreekbaar is.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour