Logo Goals and Glamour
Jarige Mertens krijgt dit droomcadeau van zijn vrouw
© Instagram

mei 2016 • Shownieuws

Jarige Mertens krijgt dit droomcadeau van zijn vrouw

Je kunt zeggen wat je wil, maar het meisje van Dries Mertens doet meer dan alleen de creditcard van haar man leegtrekken. Katrin Kerkhofs kwam op Dries’ 29e verjaardag met een bijzonder presentje op de proppen.

Nee, nu niet gelijk schunnige dingen denken: Katrin regelde een voetbalshirt van Napoli voor haar man. Dat draagt de aanvaller van de Italiaanse club natuurlijk wekelijks, maar dit is niet zomaar een shirt. Het gaat om het tenue dat clublegende Diego Maradona ooit droeg!

“Hij heeft dat truitje persoonlijk uit zijn collectie gegeven, daar bestaan er maar 40 van in de hele wereld”, laat een trotse Mertens aan Het Laatste Nieuws weten. “Mijn vrouw had iets geregeld met een ander shirt dat door hem gesigneerd zou worden, zij heeft dat met iemand naar Dubai gestuurd. Maar Maradona zei: ‘Dat shirt is niet echt.’ Hij is naar zijn kamer gegaan en heeft een echt shirt bovengehaald.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het gesigneerde tenue komt ook nog eens uit het geboortejaar van Dries: 1987.

Best birthday gift ever from my wife. Thank you for the epic shirt Diego! #1987 #campione #seiilmigliore #forzanapolisempre

A photo posted by @driesmertens on

Logo Goals and Glamour