Logo Goals and Glamour
Jos Verstappen aangehouden, en dat is zeker niet voor het eerst
© Pro Shots

april 2017 • Shownieuws

Jos Verstappen aangehouden, en dat is zeker niet voor het eerst

Het gaat Max Verstappen voor de wind, maar zijn vader Jos doet het minder lekker. De oud-coureur werd gisteravond opgepakt na een opstootje in Roermond.

Papa Verstappen was betrokken geraakt bij een vechtpartij en weigerde te vertrekken uit het café. Om die reden werd hij meegevoerd door de politie. Of de Limburger zelf ook klappen heeft uitgedeeld, is onduidelijk.

Het is zeker niet voor het eerst dat Verstappen zijn vuisten laat spreken in een woordenwisseling, zo zet De Telegraaf op een rijtje.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Jos raakte twintig jaar geleden al eens slaags met een bezoeker van zijn kartcentrum, waarop hij een jaar later een 45-jarige man een gebroken kaak, barst in zijn schedel en beschadigde oogkas bezorgde. Ook bij een kartwedstrijd in Duitsland ging hij in 2002 op de vuist.

Ook de moeder van Max, van wie Verstappen al jaren gescheiden is, heeft flink wat te stellen gehad met haar ex-man. Jos stond in 2008 voor de rechter voor stalking, maar werd vrijgesproken van mishandeling. Hij kreeg wel een contactverbod met Max’ moeder opgelegd. Ook zijn vriendin deed al eens aangifte van mishandeling, maar die aanklacht werd later ingetrokken. Een jaar later trouwden ze en kregen een dochter.

Artikel verder na advertentie

 

Logo Goals and Glamour