Logo Goals and Glamour
De vriendin van Jos Verstappen: alles over zijn roerige liefdesleven

juli 2023 • Shownieuws

De vriendin van Jos Verstappen: alles over zijn roerige liefdesleven

Wie is tegenwoordig eigenlijk de vriendin van Jos Verstappen? Ingewikkelde vraag, want de 47-jarige ‘vader van’ heeft er al wat relaties op zitten. Met zijn eerste vrouw, Sophie Kumpen, kreeg hij Max en Victoria. Daarna was hij samen met Kelly, die hem dochter Blue Jaye schonk.

Maar hier stopt het niet, want nu is Sandy Sijtsma de vriendin van Jos Verstappen. Vrouw moeten we zeggen, want de twee traden al in het huwelijksbootje. Met haar kreeg hij in 2019 zoontje Jason Jaxx.

De vriendin van Jos Verstappen
© Instagram

“We zijn blij om jullie te melden dat onze zoon Jason Jaxx is geboren”, liet Jos dolbij op Instagram weten. “Ik ben super trots op mijn vrouw en de moeder van onze kleine jongen.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Jos was voor zijn relatie met Sandy kort samen met het Braziliaanse model Amanda Sodré. De twee gingen naar verluidt met ruzie uit elkaar.

Dat is niet ongewoon voor de oud-coureur, die jaren in onmin leefde met zijn ex-vrouw Kelly. Hij werd ook al eens voorgeleid vanwege vermeende mishandeling van een ex. Ook met de moeder van Max, Sophie, zou niet alles koek en ei zijn. En oh ja: Jos ligt ook in de klinch met Kelly Piquet, de vriendin van zoon Max.

Artikel verder na advertentie

Hoe het ook zij, Jos en Sandy lijken ontzettend gelukkig met elkaar.

Meer over Max Verstappen:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour