Logo Goals and Glamour
De vriendin van Jos Verstappen: alles over zijn roerige liefdesleven

oktober 2023 • Shownieuws

De vriendin van Jos Verstappen: alles over zijn roerige liefdesleven

Wie is tegenwoordig eigenlijk de vriendin van Jos Verstappen? Ingewikkelde vraag, want de 47-jarige ‘vader van’ heeft er al wat relaties op zitten. Met zijn eerste vrouw, Sophie Kumpen, kreeg hij Max en Victoria. Daarna was hij samen met Kelly, die hem dochter Blue Jaye schonk.

Daar stopt het niet, want nu is Sandy Sijtsma de vriendin van Jos Verstappen. Vrouw moeten we zeggen, want de twee traden al in het huwelijksbootje. Met haar kreeg hij in 2019 zoontje Jason Jaxx. Kort voor zijn relatie met Sandy had Jos nog een opmerkelijke affaire met een Braziliaans model.

De vriendin van Jos Verstappen
© Instagram

Jos Verstappen had korte relatie met Braziliaans model

Jos was voor zijn relatie met Sandy samen met het Braziliaanse model Amanda Sodré. Die relatie liep al snel op de klippen. Amanda en Jos gingen naar verluidt met ruzie uit elkaar, omdat Amanda de familie Verstappen zou gebruiken om haar modellencarrère te boosten. Ze werd tijdens de relatie veelvuldig op het circuit gespot en reisde met Jos de hele wereld over, Max achterna. Dat was dus van korte duur.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ex-vriendin van Jos Verstappen
© Instagram

Ruzie is niet ongewoon voor de oud-coureur, die jaren in onmin leefde met zijn ex-vrouw Kelly. Hij werd ook al eens voorgeleid vanwege vermeende mishandeling van een ex. Ook met de moeder van Max, Sophie, zou niet alles koek en ei zijn. En oh ja: Jos ligt ook in de clinch met Kelly Piquet, de vriendin van zoon Max.

Sandy Sijtsma vrouw van Jos Verstappen

Helaas is er echter weinig te vinden over Sandy Sijtsma. Zeg maar gerust niets. Ze heeft net als Jos geen (openbare) social media-accounts en komt vrijwel nooit in de publiciteit. Alleen met hun huwelijk en de geboorte van Jason Jaxx kwam er wat naar buiten. Er is ook maar één foto van het koppel beschikbaar en Sandy is bijvoorbeeld ook nooit aanwezig bij de races van Max Verstappen.

Artikel verder na advertentie

En of Max een beetje blij is met zijn half-broertje? “Hij is de enige die me mag verslaan in de Formule 1, waar ik vrede mee zou hebben”, zei Verstappen ooit in een interview. “Want ik ben 2.0 en hij is dan 3.0. Het is net als specs van de motor, hij is dan spec 3.”

Meer over Max Verstappen:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour