Logo Goals and Glamour
‘Immers in Oranje’
Lex Immers moet in Oranje, vinden de Feyenoord-fans. © Pro Shots

maart 2014 • Shownieuws

‘Immers in Oranje’

‘Lexie in Oranje’, klinkt er voortdurend van de Feyenoord-tribunes wanneer Lex Immers weer verantwoordelijk is voor een doelpunt of assist. De aanvaller verkeert in topvorm.

Ronald Koeman vindt een selectie voor het Nederlands elftal dus helemaal geen vreemde gedachte. “Ik wil me daarvoor absoluut niet op de borst kloppen, maar ik heb het altijd gezegd en zeg het nu weer: Lex is een fantastische speler”, aldus Koeman na de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarin Immers weer uitblonk.

“Ik geniet van hem. Ik hoorde of las vroeger nog wel eens dat mensen dat onbegrijpelijk vonden. Maar Lex is een ideale teamspeler. Als je alleen al ziet wat hij zonder bal brengt in het druk zetten, in het afjagen van de tegenstander. En als je dan ook nog 10 tot 15 goals in een seizoen maakt, ben je gewoon van grote waarde voor de ploeg.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Bij Studio Voetbal waren de mening over een uitverkiezing van Immers voor Oranje verdeeld. Co Adriaanse en Ronald de Boer missen kwaliteit, maar Jan Mulder en Arno Vermeulen zien wel wat in de nummer 10. Nu nog even afwachten wat Johan Derksen er van vindt…

Logo Goals and Glamour