Logo Goals and Glamour
Hoe zit het nu precies met die familie Kluivert?
© Instagram / Pro Shots

april 2018 • Shownieuws

Hoe zit het nu precies met die familie Kluivert?

We zagen deze week een nieuwe Kluivert zijn debuut maken in het Nederlands elftal. Justin treedt in de voetsporen van papa Patrick, die 79 interlands voor Oranje speelde.

Het debuut van Justin is uiteraard speciaal, maar het is zeker niet gezegd dat hij de laatste Kluivert is die voor Oranje speelt. De Ajax-aanvaller heeft immers nog drie andere voetballende broers!

Grote kans dat je de 10-jarige Shane Kluivert wel kent. Justin’s jongste broertje is naast jeugdspeler bij FC Barcelona een populair vlogger.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Patrick Kluivert heeft in totaal vier zoons: drie uit zijn eerste huwelijk met Angela van Hulten, en Shane uit zijn huidige huwelijk met Rosanna Kluivert. Shane is dus een halfbroertje van Justin.

https://www.instagram.com/p/BavefG6hiLa/?hl=nl&taken-by=shanekluivert

Artikel verder na advertentie

Quincy (geboren in 1997), de oudste zoon van Patrick, voetbalt ook. Hij schopte het niet tot de hoofdmacht van Ajax, maar speelt bij de beloften van Vitesse. En dan is er nog Justin’s jongere broer Ruben (geboren in 2001). Hij tekende deze week een contract bij FC Utrecht. Volg je het nog?

Quincy Kluivert

© Pro Shots

Broers Justin Kluivert

© Instagram

Het gaat overigens niet zo lekker met Patrick’s ex-vrouw Angela van Hulten. Zij werd vorig jaar veroordeeld tot een halfjaar gevangenisstraf. Ze heeft meegeholpen met het witwassen van geld voor een criminele ex-vriend. Een hard gelag voor Justin, want hij heeft een goede band met zijn moeder.

Broers Justin Kluivert

© Pro Shots

Logo Goals and Glamour