Logo Goals and Glamour
Hier geeft Ronaldo zijn geld aan uit

juni 2015 • Shownieuws

Hier geeft Ronaldo zijn geld aan uit

Cristiano Ronaldo was vorig jaar de op één na best betaalde sporter in de wereld met een geschat vermogen van €80 miljoen. Die cash geeft hij in in ieder geval niet uit aan Nepal, maar waar aan dan wel? Wij hebben de info!

5. Horloges ronaldo watch

Toen zijn team vorig jaar de 10e Champions League won, trakteerde Ronaldo zijn ploeggenoten op een gepersonaliseerd horloge van Bvlgari. Waarde: €8.200!

4. Kleding SHOPPING RONNIE

Zoals we allemaal weten is Ronnie een enorme ijdeltuit. De aanvaller spendeert maandelijks €8.000 aan kleding, meestal van de merken Gucci, Prada en Louis Vutton.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

3. Auto’s lambo

In het wagenpark van Ronaldo staan 19 auto’s, met een verzamelde waarde van €4 miljoen. CR7 rijdt ondere andere rond in een Lamborghini, Maserati, Ferrari, Porsche en Rolls Royce.

2. Huis huis ronaldo

Met zoveel geld woon je natuurlijk in een prachtige villa in het mooie Madrid. Zijn optrekje kost ongeveer €7,2 miljoen.

Artikel verder na advertentie

1. Voogdij ronaldo son

Ronaldo heeft een zoontje, maar niemand weet wie de moeder van deze schattige koter is. CR7 betaalde haar namelijk €12 miljoen(!) om volledige voogdij af te dwingen. Moedergevoelens tellen blijkbaar niet meer zo mee wanneer er geld in het spel is.

Logo Goals and Glamour