Logo Goals and Glamour
Hier zijn 10 hele goede redenen waarom je vriendin FIFA haat
© YouTube

november 2016 • Shownieuws

Hier zijn 10 hele goede redenen waarom je vriendin FIFA haat

Voel je gezegend als jouw vriendin geen problemen heeft met FIFA, want de meeste meiden kunnen het verslavende voetbalspel niet luchten of zien. En tja, er zijn best wat redenen te bedenken waarom niet…

10. Standaard 60 euro weg in september

Sorry schat, dat weekendje Maastricht wordt hem niet. FIFA komt volgende week uit.

FIFA is duur

Artikel verder na advertentie

9. Nog meer voetbal

We kunnen al bijna 24/7 afstemmen op foeballe en met FIFA zijn de gaatjes mooi op te vullen. Tot groot verdriet van je meisje, die wel eens wat anders opgevuld wil zien.

Artikel verder na advertentie

FIFA en meisje

8. De TV is bezet

Je chickie heeft zich al helemaal verheugd op de nieuwe GTST, om jou bij thuiskomst aan te treffen met de controller in de hand. Sorry, schat. Ik doe er maar eentje.

7.  Eén potje is nooit één potje

De zinsnede, “Ik doe er maar eentje”, om er daarna nog vier te spelen klinkt menig FIFA-verslaafde zéér bekend in de oren en staat garant voor KNALLENDE ruzies met je chick.
hele-nacht-fifa

Artikel verder na advertentie

6. Het houdt niet op

Je vriendin slaakt een zucht van verlichting als je wel een beetje klaar bent met FIFA 17, om radeloos te worden als je meldt dat FIFA 18 er bijna aankomt. Houdt het dan nooit op?!?

Crying girl

5. Ze begrijpt het gewoon niet

Als ze ook eens een potje zou proberen, zou ze snappen dat je woest wordt als je degradeert naar Divisie 2, of in de laatste minuut nog een goal tegenkrijgt. Echt.
girl-playing-fifa

4. Geen knappe mannen op het scherm

davy-klaassen-fifa-17

© YouTube

Bij een echt potje voetbal kunnen de dames zich in ieder geval nog vermaken met close-ups van knappe voetballers. FIFA mag dan steeds meer op het echte spelletje lijken, echt aantrekkelijk zijn die digitale spelers natuurlijk niet.

3. Je sloopt shit

slechte-fifa-excuses-rage-quit

Een kapotte controller is tot daaraan toe (hoewel ook erg prijzig), maar als je die ook nog door een glazen vitrinekast mikt zijn de rapen gaar.

2. Zaterdagavonden worden opgeofferd

Wat? Naar Bridget Jones’s Baby vanavond? Vergeet het maar meid: het is tijd voor een FIFA-TOERNOOI! *insert geluid van dichtslaande slaapkamerdeur*

10-dingen-die-altijd-gebeuren-tijdens-een-potje-fifa-met-vrienden

© YouTube

1. Het haalt het slechtste in je naar boven

rage-quit-fifa

Oké, even eerlijk: als FIFA-speler verander je niet in de allerfijnste persoon. Gescheld, gevloek en gejank zijn allesbehalve aantrekkelijke eigenschappen in een man.

Bonus: een waarschuwingsfilmpje

Negeer nooit je vriendin tijdens het FIFA’en. Nooit.

She broke my f**king FIFA 17!

Logo Goals and Glamour