Logo Goals and Glamour
Broez’n! Henk de Haan zet VI op stelten met Veendam-promotie
Henk sluit VI feestelijk af. © RTL7

maart 2013 • Shownieuws

Broez’n! Henk de Haan zet VI op stelten met Veendam-promotie

Het was weer een chaotische aflevering van Voetbal International gisteravond. Dat kwam niet zozeer door de heren aan tafel, maar door de aanwezigheid van oud-voetballer Henk de Haan. De amper verstaanbare ras-Groninger is een heuse crowdfunding gestart om zijn SC Veendam van de ondergang te redden. De voetbalclub, die uitkomt in de Jupiler League, werd afgelopen week failliet verklaard.

Henk had een nogal ingewikkeld rekeningnummer (1710.016.99) op zijn shirt staan, evenals een telefoonnummer (sms VEENDAM naar 3010). Via deze wegen kunnen mensen die Veendam een warm hart toedragen een bedrag overmaken aan de noodlijdende club. Hieronder legt hij het zelf even uit. Let op: zonder ondertiteling.

Maar er is meer: maandagmiddag vindt er een heus benefietconcert in Veendam-stadion De Langeleegte plaats, met indrukwekkende headliners als Jannus en Mooi Wark. Na deze aankondigingen leek het wel voorbij te zijn met de fratsen van Henk, maar niets was minder waar. Aan het slot van het programma had de Groninger nog een muzikale verrassing.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

 

Logo Goals and Glamour