Logo Goals and Glamour
Gijp is er helemaal klaar mee: “Dan kappen we toch lekker”
© YouTube

februari 2018 • Shownieuws

Gijp is er helemaal klaar mee: “Dan kappen we toch lekker”

Je kunt er over twisten of de Renate-grap van René van der Gijp geslaagd was, en dat doet Nederland dan ook al dagen. Reden voor een uitgesproken monoloog van René van der Gijp in Voetbal Inside. “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land. We zijn helemaal de weg kwijt.”

“Het vervelende van tv-mensjes is dat ze zeg maar allemaal het idee hebben dat de kijker achterlijk is”, betoogde Gijpie. “Dat er 700.000 mensen helemaal kierewiet zijn. Er is mij vanuit RTL gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen homo’s heb. Ik heb inderdaad niets tegen homo’s. Er is mij gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen transgenders heb. Ik heb inderdaad niets tegen transgenders. Het zou mij een zorg zijn!”

Hij vervolgde: “Ik denk dat heel veel kijkers dat dondersgoed weten. Die zijn niet volslagen idioot. Maar dat maak ik ze nu wel, door het uit te leggen. Ik bedoel er helemaal niets mee.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De flamboyante analist zei verder dat Voetbal Inside over drie maanden zomaar ten einde kan komen. “We hebben alle drie nog voor drie maanden een contract en we maken er geen van allen een punt van om te stoppen. Als we dat alle drie denken, dan kappen we er toch lekker mee.”

René van der Gijp reageert op commotie rond Renate-grap - VOETBAL INSIDE

Logo Goals and Glamour