Logo Goals and Glamour
Einde van Voetbal Inside nadert snel
© Pro Shots

juni 2017 • Shownieuws

Einde van Voetbal Inside nadert snel

Ze zijn al jaren onafscheidelijk, maar er lijkt binnenkort een einde te komen aan de voetbalshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De berichten worden steeds hardnekkiger dat Derksen stopt als analist.

Dit keer is het huiszanger Danny Vera die de bom laat vallen in het AD. “Ik heb begrepen dat Johan aan het einde van komend seizoen stopt bij VI”,  laat hij optekenen. “En zonder hem ga ik niet verder. Ook als het programma zonder hem doorloopt, is het voor mij geen VI meer.”

Dat geldt net zo goed voor René van der Gijp, die al eerder heeft aangegeven dat hij zonder Derksen niet meer aanschuift bij VI.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

RTL7-baas Marco Louwerens houdt al rekening met een vertrek van Derksen. “Johan is oud qua leeftijd, maar neemt nog altijd veel hooi op zijn vork. Dat hij het iets rustiger aan wil doen, vind ik alleen maar goed”, zei Louwerens onlangs op Radio 1. “Mij wordt twaalf keer per dag gevraagd of hij doorgaat, maar ik weet het simpelweg nog niet. We hebben nog meer dan een jaar te gaan.”

De directeur denkt dat doorgaan zonder Derksen geen optie is. “Hij is zo specifiek, alledrie eigenlijk, dat ik nog geen vervanger in gedachten heb. Ik denk dat het het einde van het programma zou zijn.”

Artikel verder na advertentie

'Johan Derksen wordt later opgezet' - Superguide - Veronica Magazine

Logo Goals and Glamour