Logo Goals and Glamour
Dordrecht-trainer: ‘Uitspraken Van Gaal niet slim’
Van Gaal bij Hans Kraay jr. © sbs.nl

mei 2014 • Shownieuws

Dordrecht-trainer: ‘Uitspraken Van Gaal niet slim’

Trainer Harry van den Ham van FC Dordrecht neemt het deze week met zijn club in de finale van de playoffs op tegen Sparta. Hij strijdt dan voor een plek in de eredvisiie.

Bondscoach Louis van Gaal, die een Sparta-verleden heeft, sprak duidelijk zijn voorkeur uit voor de Rotterdammers. Van den Ham vindt de uitspraak van bondscoach Louis van Gaal, die dinsdag meldde dat hij denkt dat Sparta in de finale van de play-offs naar de Eredivisie gaat promoveren, ‘niet slim’.

Vd Ham legt uit: “Van Gaal houdt er niet van als collega-trainers zich over hem of zijn werkzaamheden uitlaten, maar hij mag blijkbaar wel een oordeel over de wedstrijden tussen Sparta en FC Dordrecht hebben. Bovendien beïnvloedt hij op deze manier mogelijk de afloop, als een van de hoogste voetbalpersoonlijkheden in Nederland. Ik acht scheidsrechter Pol van Boekel, die vanavond de eerste wedstrijd fluit, een bijzonder capabele en integere scheidsrechter die zich niet laat leiden door datgene wat Van Gaal zegt, maar het geeft wel een richting aan.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour