Logo Goals and Glamour
De knappe vriendin van Nyck de Vries, tweede Nederlander in de Formule 1
© Pro Shots / Instagram

maart 2023 • Shownieuws

De knappe vriendin van Nyck de Vries, tweede Nederlander in de Formule 1

Nyck de Vries maakt dit seizoen zijn debuut als vaste coureur in de Formule 1. Daarmee heeft hij eindelijk de vastigheid te pakken die hij al jaren in de liefde heeft! Dit is Eva Bruggenwirth, de vriendin van Nyck de Vries.

Eva Bruggenwirth is de vriendin van Formule 1-coureur Nyck de Vries
© Instagram: @Evabruggenwirth

Zijn debuut in de Formule 1 had hij al gemaakt. Afgelopen jaar maakte De Vries indruk als testrijder in de Formule 1. Bij zijn eerste wedstrijd reed hij direct in de punten. Die prestaties leverden hem dit seizoen een vaste plek op bij AlphaTauri, het team waar ook Max Verstappen ooit zijn debuut maakte in de Formule 1.

Nyck de Vries is de vriend van Eva Bruggenwirth
© Instagram: @Evabruggenwirth

En dat kan op gepaste trots rekenen. Niet alleen van zijn familie, maar ook van zijn vriendin Eva Bruggenwirth. Sinds enkele jaren heeft Nyck de Vries een relatie met Eva. In 2020 verscheen de eerste foto van het koppel op Instagram. Eva is groot fan van Formule 1 en bezoekt zoveel mogelijk races van haar vriend Nyck, maar zelf heeft ze ook heel wat te bieden.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Eva Bruggenwirth heeft een relatie met Nyck de Vries
© Instagram: @Evabruggenwirth

De vriendin van Nyck de Vries

Eva is geboren in Breukelen en heeft gestudeerd in Groningen. Van 2016 tot 2021 studeerde ze aan de Rijksuniversiteit van Groningen en daar behaalde ze haar bachelor in communicatie en rondde ze een minor Retailing & Franchising af. Later deed ze ter aanvulling nog een vakopleiding interieurdesign aan de NIA Academie.

Lees ook: Vijf dingen die je niet wist van Nyck de Vries

Artikel verder na advertentie

De vriendin van Nyck de Vries is na haar opleiding begonnen als content creator bij het fashionbedrijf Anne + Nina. Daar heeft ze inmiddels de promotie gemaakt tot Social Media & Content Assistent. Maar Eva is ambitieus en daarom heeft ze ook haar eigen bedrijf opgericht. Ze is eigenaar van Guapalana waar ze haar eigen gebreide kleding produceert.

Eva Bruggenwirth is de partner van Nyck de Vries
© Instagram: @Evabruggenwirth

Weetjes over partner Nyck de Vries

Tegenwoordig woont Eva gedeeltelijk samen met haar vriend in Monaco. Ze is drie jaar jonger dan Nyck en is zelf ook behoorlijk sportief. Eva heeft altijd aan hockey gedaan, zowel in de zaal als op het veld en deed ook graag aan snowboarden in de vakanties. Ze heeft een voorkeur voor de voetbalclub AZ, omdat haar opa en oma daar fan van zijn.

Eva Bruggenwirth en Nyck de Vries hebben samen een relatie
© Instagram: @Evabruggenwirth

Ruim tien jaar geleden liep Eva een brandwond op aan de zijkant van haar gezicht door een ongeluk met vuurwerk. Een grote vlam sloeg in haar gezicht, maar gelukkig is er geen blijvende schade toegebracht aan het knappe gelaat van Eva. Die Nyck de Vries boft in ieder geval met zijn vriendin!

Eva Bruggenwirth, de vriendin van Nyck de Vries
© Instagram: @Evabruggenwirth
© Instagram
Logo Goals and Glamour