Logo Goals and Glamour
De 10 beste Eredivisie-spelers in FIFA 16
© Pro Shots

september 2015 • Shownieuws

De 10 beste Eredivisie-spelers in FIFA 16

De ratings van de spelers voor FIFA 16 zijn bekend! Eerder brachten wij al de 10 beste spelers, de 10 beste Nederlanders en de 10 beste tieners onder de aandacht. Nu is het tijd voor de 10 beste spelers in onze eigen Eredivisie.

10. Sven van Beek (77)

Het aanstormende talent Van Beek is in FIFA 16 de beste rechter centrale verdediger van de Eredivisie.

9. Viktor Fischer (77)

Na een lange periode van blessureleed is deze Deense linksbuiten van Ajax weer fit genoeg om te spelen. Zaterdag scoorde hij de 2-1 voor Ajax tegen FC Twente.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

8. Jetro Willems (78)

Jetro Willems is de beste linksback van de Eredivisie. Met zijn assists was hij vorig seizoen een belangrijke schakel in het team van Philip Cocu. Op dit moment is hij nog geblesseerd en kan niet in actie komen voor PSV.

7. Hakim Ziyech (78)

De aanvoerder van FC Twente was vorig seizoen erg belangrijk voor zijn ploeg met vele goals en assists. Met een rating van 78 krijgt deze aanvallend ingestelde speler plaats 7 in dit lijstje.

Artikel verder na advertentie

6. Dirk Kuyt (78)

Volgens FIFA 16 is Dirk Kuyt de beste rechtsbuiten van de Eredivisie. De aanvaller is bij Feyenoord terug van weg geweest en wil graag zijn team op sleeptouw nemen. Met een rating van 78 blijft hij Luciano Narsingh nipt voor.

5. Hector Moreno (79)

Met een rating van 79 is Hector Moreno de beste rechter centrale verdediger van de eredivisie. De Mexicaans international gaat dit jaar met PSV voor het kampioenschap.

4. Davy Klaassen (79)

Davy Klaassen in FIFA 16

Davy Klaassen krijgt een rating van (79) en is daarmee de beste linkermiddenvelder in FIFA 16.

3. Luuk de Jong (79)

Luuk de Jong is volgens EA Sports de beste spits van de Eredivisie. Hij moet PSV dit seizoen weer voorzien van de nodige doelpunten. Vorig jaar eindigde hij net achter Memphis Depay op de topscorerlijst.

2. Andres Guardado (80)

Andres Guardado is de beste middenvelder in de eredivisie met een rating van 80. De Mexicaan is iets omhoog gegaan ten opzichte van vorig jaar.

1. Jasper Cillessen (82)

De beste speler is een doelman, zo oordeelt EA. Met een rating van 82 mag Jasper Cillessen zich de topper van de Eredivisie noemen. In FIFA 16 dan.

Logo Goals and Glamour