Logo Goals and Glamour
‘Cocu gaat in winterstop reflecteren’
Cocu tijdens een persconferentie © Pro Shots

december 2013 • Shownieuws

‘Cocu gaat in winterstop reflecteren’

Het gaat slecht met PSV. De Eindhovense club pakte uit de laatste zes officiële wedstrijden slechts één punt. De laatste keer dat de Eindhovenaren zo slecht presteerden, was in 1967, in de maanden oktober en november van dat jaar.

Cocu wil in elk geval tot en met de winterstop doorgaan. “In ieder geval tot de winterstop gaan we gewoon door en blijven we proberen het spel te laten renderen”, verklaarde de 43-jarige trainer van PSV. “Dan is het normaal dat je gaat reflecteren. Naar jezelf toe en naar de club. De winterstop is daarvoor een goed moment.”

Volgens Cocu moeten er sowieso versterkingen komen: “Het hoeft zeker niet bij één te blijven. In het technisch overleg gaan we kijken wat we nodig hebben en wat de mogelijkheden zijn.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Scorend vermogen is één van de zaken waar naar gekeken moet worden: Dat is een van de dingen waar we naar kijken”, aldus Cocu, die tegen FC Chornomorets Odessa opnieuw een nederlaag moest accepteren: “Ik heb een hekel aan verliezen. Dus je kunt wel een beetje nagaan hoe ik op dit moment in mijn vel zit”, aldus Cocu.

Logo Goals and Glamour