Logo Goals and Glamour
‘Chinese voetbalclub veroorzaakt auto-ongelukken’
© Pro Shots

september 2017 • Shownieuws

‘Chinese voetbalclub veroorzaakt auto-ongelukken’

Een bijzonder verhaal in de Aziatische Champions league. Volgens Shanghai SIPG-trainer André Villas-Boas veroorzaakte tegenstander Guangzhou Evergrande namelijk meerdere ongelukken op de weg van Shanghai naar het stadion.

De Portugese trainer stelt: “Dezelfde twee auto’s botsten op de weg naar het stadion drie keer op elkaar. Dit is het probleem hier. Deze club kan alles doen, zelfs auto-ongelukken veroorzaken.”

Mads Davidsen, technisch directeur van SIPG, maakte via Twitter melding van zelfs vijf ongelukken. ,,Een bizarre nacht op meerdere fronten.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Overiges won Shanghai SIPG uiteindelijk na penalty’s van Guangzhou Evergrande, terwijl het thuisduel met 4-0 gewonnen was. Evergrande maakte deze achterstand echter goed in de reguliere speeltijd en  omdat het na 120 minuten 5-1 stond(en uitdoelpunten niet dubbel tellen) moesten penalty’s de beslissing brengen.

De wraak daarin was bitterzoet vond Villas Boas. “Dit is de grootste overwinning ooit voor SIPG. Tegen een club die de Aziatische voetbalbond in zijn zak heeft. De scheidsrechter was ook vanavond weer op de hand van Guangzhou. We kregen twee bizarre rode kaarten en moesten de strafschoppen nemen voor het vak met de thuisfans.”

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour