Logo Goals and Glamour
Cambuur-fans woedend over Heerenveen-transfer Lodeweges
Lodeweges is volgend jaar trainer in Heerenveen © Pro Shots

maart 2014 • Shownieuws

Cambuur-fans woedend over Heerenveen-transfer Lodeweges

Het is op zijn zachtst gezegd een opmerkelijke overgang te noemen: Cambuur-trainer Dwight Lodeweges die naar aartsrivaal Heerenveen verkast.

Sommigen denken zelfs aan een 1 april-grap, maar aangezien het nieuws ook op de officiële website van Heerenveen wordt gemeld lijkt het toch echt waar te zijn.

De ‘Kern van Cambuur’ schrijft over verraad van Lodeweges. Zij zien het liefst dat de oefenmeester direct vertrekt. “In verband met dit vanmiddag aangekondigde aanstaande vertrek van de hoofdtrainer naar aartsvijand DKV is volgens de Kern van Cambuur een onwerkbare en onhoudbare situatie ontstaan rond de heer Lodeweges en roept op tot het (tijdelijk) naar voren schuiven van Henk de Jong als nieuwe interim-hoofdtrainer van onze club.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Op een fan-forum van SC Cambuur reageren fans woedend. In een topic over Lodeweges zijn diverse scheldkanonades te lezen.

“Lodeweges wat mij betreft direct oprotten!” reageert iemand. “Ga je *** doodschamen, NSB’er!” Zelfs de beheerder van het forum post: “Ik zal maar niet zeggen wat ik vind, dan moet ik mezelf bannen.”

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour