Logo Goals and Glamour
‘Bokser Mayweather heeft ruzie met Justin Bieber’
© Pro Shots

augustus 2017 • Shownieuws

‘Bokser Mayweather heeft ruzie met Justin Bieber’

Nieuws uit de categorie ‘lekker belangrijk’: er is een fittie gaande tussen bokser Floyd Mayweather en Justin Bieber, vlak voor het extreem belangrijke boksduel tussen Mayweather en McGregor. De Amerikaanse bokser en de jonge zanger waren naar verluidt goed bevriend, maar dat is nu dus voorbij.

Volgens TMZ is de bokser boos op de zanger, omdat Bieber hem niet meer volgt op Instagram. Mayweather noemt Bieber zelfs een verrader en compleet gestoord.

Volgens bronnen rondom de beide mannen is de ruzie te wijten aan de pastoor waar Justin Bieber nu door wordt gecoacht. De zanger heeft voor zijn mentale gezondheid hulp gezocht bij de Hillsong Church. Bieber moet daarom nu alle slechte invloeden uit zijn leven te bannen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De vriendschap tussen Mayweather en Bieber past volgens insiders niet in dat nieuwe plaatje, omdat de bokser een nogal wild leven kent. Eerder hadden de twee al ruzie toen de zanger zich uitsprak voor Conor McGregor, met wie Mayweather zaterdag in de ring stapt.

Nadat Mayweather ook nog eens hoorde dat Bieber hem niet meer volgde op Instagram zou hij razend zijn geworden. Lekker belangrijk.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour