Logo Goals and Glamour
De Boer ging vele malen vreemd tijdens zijn huwelijk
© Pro Shots

januari 2017 • Shownieuws

De Boer ging vele malen vreemd tijdens zijn huwelijk

We wisten al langer dat Ronald de Boer een tegenpool van zijn broer Frank is (en niet alleen omdat hij volledig is strakgetrokken). Waar laatstgenoemde al jaren gelukkig is met zijn eerste echtgenote, ruilde Ronald zijn ex Sharon in voor een jonger exemplaar.

Het gaat om kledingverkoopster Suze van Rozelaar, kennelijk zijn laatste verovering in een lange rij scharrels. Dat blijkt althans uit een openharting interview met De Boer in de Linda, waarin hij ruiterlijk toegeeft meerdere malen vreemd te zijn gegaan.

“Zo rond mijn 29ste begon ik me af te vragen of ik echt mijn hele leven met één vrouw wilde doorbrengen”, legt hij uit. “Ik werd er steeds nieuwsgieriger naar hoe het zou zijn om eens met een ander naar bed te gaan.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het bleef niet alleen bij nieuwsgierigheid, want Ronald belandde uiteindelijk in bed met een minnares. “Ik móést gewoon weten hoe het zou zijn. Die eerste scharrel bleef ik een tijdje zien, maar ik kreeg er op den duur genoeg van om steeds te moeten liegen, smoesjes te verzinnen en dingen te verhullen”, vervolgt hij. “Na die periode met haar zag ik af en toe nog eens iemand. Langzaam maar zeker werd me duidelijk dat het meer dan alleen maar nieuwsgierigheid was geweest; onze relatie was gewoon niet zo goed meer. Zo rommelde ik een tijdje door.”

Na zijn 40e verjaardag besloot De Boer uiteindelijk te scheiden van zijn eerste vrouw Sharon, die hij sinds zijn 17e kende. De twee hebben drie beeldschone dochters; met zijn nieuwe vriendin Suze kreeg Ronald er nog eens twee.

Artikel verder na advertentie

Dit is Ronald’s eerste vrouw Sharon:

Ronald de Boer, Sharon de Boer

© Pro Shots

En hier is Ronald met zijn Suze:

Logo Goals and Glamour