Logo Goals and Glamour
Audi met Ingolstadt eindelijk in Bundesliga
© Pro Shots

april 2017 • Shownieuws

Audi met Ingolstadt eindelijk in Bundesliga

Het Duitse automerk Audi, afkomstig uit de autostad Ingolstadt, niet ver van München, heeft een lange geschiedenis in het (Duitse) voetbal. Het luxe automerk, met de vier bekende rondjes als logo, is al jarenlang actief in de voetbalwereld met onder meer een van de grootste clubs van de wereld, Bayern München.

Sinds 2015 is echter ook de club van de stad zelf, FC Ingolstadt 04, actief in de Bundesliga. De club ontstond in 2004 na een fusie tussen ESV Ingolstadt en MTV Ingolstadt. De club promoveerde in mei 2015 voor het eerst in haar historie naar de Bundesliga.

Dit seizoen heeft de club het echter moeilijk. Degradatie lonkt met een een na laatste plaats en daarmee lijkt Audi, waarvan je via www.auto-onderdelenexpert.nl altijd onderdelen op voorraad kan kopen,  de club al na twee seizoenen weer te moeten laten gaan. Reden te meer dus om zich te blijven richten op Bayern München, waar het automerk sinds 2002 een intensieve samenwerking meer heeft.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Twee jaar geleden trakteerde Audi Arjen Robben en zijn teammaats nog met een schitterende wagen. Een mooi teken dus voor zowel de club als het merk.

Logo Goals and Glamour