Logo Goals and Glamour
Arno Vermeulen onthult: deze VI-man haat hij het meest
© Pro Shots

juni 2016 • Shownieuws Sportnieuws

Arno Vermeulen onthult: deze VI-man haat hij het meest

Vaste Voetbal Inside-kijkers weten dat men in de populaire voetbalshow niet echt te spreken is over NOS-man Arno Vermeulen. De verslaggever wordt, vanwege zijn tafeltennisverleden, steevast ‘witte Chinees’ genoemd door Johan Derksen.

Vermeulen kan niet zo zitten met die titel, laat hij aan de Vara Gids weten. “Ach ja, dat was zeker in het begin zo, maar dat is inmiddels al minder aan de hand”, stelt hij. “Het was voor mij echt geen issue. Ik heb ook geen dingen gehoord waarvan ik zeg: dat kan niet, dat is ver over de grens.”

De chef voetbal van de NOS vindt het juist een compliment dat Studio Voetbal zo vaak ter sprake komt bij de concurrent. “Er waren uitzendingen waarin ze eerst een halfuur over Studio voetbal praatten. Een groter compliment kan je toch niet krijgen?” aldus Vermeulen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook Derksen, die het vaak op hem gemunt heeft, zet geen kwaad bloed bij Vermeulen. De man die hem wél irriteert, heeft iets meer gel in zijn haar. “Ik vind de rol van Genee eigenlijk kwalijker”, zegt de commentator. “Hij gooit vaak het balletje op en gaat dan wachten tot Derksen ’m inkopt. Derksen is tenminste direct.”

Logo Goals and Glamour