Logo Goals and Glamour
Armenteros: ‘Willen niks liever dan winnen’
Armenteros heeft zin om te beginnen © anderlecht.nl

augustus 2013 • Shownieuws

Armenteros: ‘Willen niks liever dan winnen’

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Samuel Armenteros heeft zin om voor zijn nieuwe club. Spelen in De Kuip is een droom volgens de aanvaller die dit seizoen gehuurd wordt. “Het mooiste stadion van Nederland met de beste sfeer”, zegt Armenteros.

“Ik ken het van de wedstrijden met Heracles. Het is nu prettig de fans achter me te hebben en niet tegen me”, knipoogt hij. “Want dat een vijandige Kuip indrukwekkend is, staat vast.”

Armenteros is blij dat hij zich een heel seizoen kan bewijzen. “Bij Anderlecht kwam ik zeven maanden geleden in de winterstop binnen en dat is toch lastig. Het is jammer dat ik bij Feyenoord de voorbereiding heb gemist, omdat in die periode het systeem en de automatismen worden ingeslepen. Maar ik weet zeker dat ik met de steun van mijn medespelers en de technische staf snel mijn plek in de groep zal vinden.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Armenteros wil zich bewijzen bij Feyenoord en kijkt uit naar de strijd: “Ik denk dat het duidelijk is dat als een club als Feyenoord twee keer verliest, we niets liever willen dan winnen. Te beginnen zondag in Amsterdam.”

Logo Goals and Glamour