Logo Goals and Glamour
Arie Boomsma woest op Johan Derksen: “Zin om wat schedels te klieven”
© YouTube

mei 2018 • Shownieuws

Arie Boomsma woest op Johan Derksen: “Zin om wat schedels te klieven”

Fitnessgod Arie Boomsma heeft weinig op met de heren van Voetbal Inside. Johan Derksen waagde het ooit kritiek te hebben op zijn programma ‘Uit de kast’, waarbij de presentator jongeren hielp met het openbaren van hun seksuele voorkeur. Een slecht plan, vond Derksen. Onzin, aldus Boomsma.

Volgens Johan bezorgt Arie de jongeren die hij helpt alleen maar kopzorgen. “Zo’n jongen kan zich niet meer in het café vertonen, wordt niet meer opgesteld bij de plaatselijke voetbalclub en Arie gaat naar de volgende.”

“Wil ze alle hoeken van de studio laten zien.”

Maar Arie maakt zich bij het YouTube-kanaal #FIRST boos om die uitspraken. “Wat ik erg vindt is dat hij eigenlijk zegt: als je homo bent kun je niet meer voetballen en dan mag je niet meer in het café komen. Dat is natuurlijk onzin”, foetert de presentator. “Als ik dit terugkijk, dan kook ik natuurlijk en dan heb ik echt wel zin om een paar schedels te klieven. Ik zou graag live met ze in debat gaan en ze alle hoeken van de studio laten zien.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Maar, daar komt het nooit van, aldus Arie. De heren van VI durven niet. “Als je ze in het echt tegenkomt zijn ze een beetje bangig. Ze zullen nooit iets zeggen waar hun doelgroep het niet mee eens is.”

"Ik zou die jongens graag alle hoeken van de studio laten zien" ARIE BOOMSMA in SPOTLIGHT #FIRST

Logo Goals and Glamour