Logo Goals and Glamour
‘Als Pellè gaat scoren worden we tweede’
Pellè en Koeman © Pro Shots

maart 2014 • Shownieuws

‘Als Pellè gaat scoren worden we tweede’

Graziano Pellè is na zijn vier wedstrijden schorsing weer terug bij Feyenoord dit weekend. Zijn trainer Ronald Koeman rekent erop dat Pellè Feyenoord naar de voorronde van de Champions League kan schieten.

“Het is wel typisch Nederlands dat we zo’n jongen eerst groot maken en hem vervolgens na een paar fouten proberen klein te maken”, meent Koeman. “Graziano is oud en wijs genoeg om hiermee om te gaan. Als Pellè straks weer kan spelen en gaat scoren, worden wij tweede. Dan sluit hij het seizoen goed af voor zichzelf en voor Feyenoord. Hoe zijn toekomst daarna eruit ziet, is een zaak voor hemzelf en de club. Wij verwachten nog wel wat van Graziano.”

Afgelopen week baarde Pellè opzien door met zijn Ferrari naar de club te komen, terwijl Feyenoord wordt gesponsord door Opel. “Ik vind ook dat wij als staf en spelers een verplichting hebben richting dat merk”, zegt Koeman. “Ik heb zelf ook een andere auto, maar kom altijd met die van de club naar trainingen en wedstrijden. Alleen mag je af en toe best eens een keer in iets anders rijden, zolang het maar niet elke dag is. Dat is bij Graziano niet het geval.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour