Logo Goals and Glamour
‘Ajax haalt talent eindelijk binnen’
Zivkovic is volgend jaar officieel Ajacied © Pro Shots

maart 2014 • Shownieuws

‘Ajax haalt talent eindelijk binnen’

De kogel lijkt dan eindelijk echt door de kerk. Richairo Zivkovic stapt na dit seizoen definitief over naar Ajax. De koploper van de Eredivisie heeft met FC Groningen overeenstemming bereikt over de transfer van de jonge spits naar Amsterdam.

“Aanvankelijk was het de bedoeling langer bij FC Groningen te blijven en uit te groeien tot een vaste waarde in het eerste elftal. Maar ik heb ook ambities en toen deze kans zich voordeed, wilde ik die heel graag grijpen. Het is een volgende stap in mijn carrière”, zegt Zivkovic (17) op de website van FC Groningen. “De komende periode wil ik mijn bijdrage leveren aan het eerste elftal en richt ik me volledig op FC Groningen.”

Zivkovic wil pas volgend seizoen over zijn nieuwe club spreken: “Alleen bij mijn contractondertekening bij Ajax en vanaf volgend seizoen wil ik over mijn nieuwe club praten. Tot die tijd hoeft niemand te twijfelen aan mijn inzet voor FC Groningen. Ik wil me de resterende weken hier nog heel graag laten zien en op een positieve wijze mijn periode bij FC Groningen afsluiten.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour