Logo Goals and Glamour
5 dingen die je nog niet wist over Wesley Sneijder
© Instagram

december 2015 • Shownieuws

5 dingen die je nog niet wist over Wesley Sneijder

Er zullen weinig Nederlanders zijn die Wesley Sneijder niet kennen. De 31-jarige Utrechter is al jaren een sterkhouder in Oranje en getrouwd met presentatrice en actrice Yolanthe. Het showbizzkoppel werd afgelopen zomer ouders van zoontje Xess Xava. Tot nu toe niks nieuws, maar wist jij dit al over Wesley?

5. Regelde Yolanthe via journalist

Wesley had al langer een oogje op Yolanthe, alleen was de dame onbereikbaar voor hem. Toen Wesley een journalist tegen het lijf liep en het gesprek op Yo viel, waagde hij het om haar nummer te vragen. De liefde tussen de twee bloeide op…

Yolanthe en Wesley

Artikel verder na advertentie

4. Yolanthe en Wesley betrapt op bewakingscamera’s

De twee tortelduifjes lieten er geen gras over groeien en werden op zeker moment zoenend betrapt in een parkeergarage. De beveiligingsbeelden van het voorval lekten uit en werden uitgezonden in RTL Boulevard. Yo had toen nog een relatie met Jan Smit.

Artikel verder na advertentie

Wesley en Yolanthe

3. Heeft het hoofd van Yolanthe op zijn buik

Wesley heeft een hoop plakplaatjes, maar liet op zeker moment ook het hoofd van Yolanthe op zijn buik zetten. Wel haar getekende hoofd, uiteraard. Yo is zo altijd bij hem en dat brengt hem veel geluk, preekt de kleine middenvelder.

Wesley zonder shirt

2. Wesley is een geboren kok

Je zou het niet zeggen, maar Wesley schijnt een aardig potje te kunnen koken. Hij is gefascineerd door het vak en maakt dan ook de lekkerste gerechten voor Yolanthe. Al moet ze hem wel even helpen als er een pan te hoog in de kast staat. Nee sorry, die is te flauw.

Artikel verder na advertentie

Wesley Sneijder

1. Wilde Johan Derksen in elkaar stampen

Gezien zijn geringe lengte werden er in VI regelmatig grappen over ‘kabouter’ Wesley gemaakt. Vooral het Hummer-fragment zal velen nog in het geheugen gegrift staan. Sneijder kon het niet waarderen: hij was naar verluidt woedend en wilde een paar van zijn Utrechtse connecties op de bromsnor en zijn consorten afsturen.

Logo Goals and Glamour