Logo Goals and Glamour
Vardy geeft vrouw ervan langs

juni 2016 • Serious business

Vardy geeft vrouw ervan langs

Jamie Vardy is dé ster van het Engelse voetbal. De spits wil echter vooral zo normaal mogelijk blijven en probeert daarom ook zijn vrouw zo goed mogelijk in de hand te houden. Al valt dat niet altijd mee volgens de topscorer van Leicester.

Rebekah heeft naar het schijnt nogal een wilde kant, waar haar man af en toe wat minder blij mee is. Zo stond ze halfnaakt in the Mirror bij een interview over haar nieuwe leven als WAG en gaf ze op Twitter aan dat ze het belachelijk vond dat de politie traangas gebruikte in het centrum van Lille afgelopen week. “Zonder reden met traangas beschoten, ingesloten en als beesten behandeld” en “Daar was helemaal geen agressie. Het optreden van de Franse politie was een schande”, zo twitterde Rebekah.

Over dat laatste voorval is haar man duidelijk: “Ik maak me hier geen zorgen over onze veiligheid. Ik heb 100 procent vertrouwen in de Franse aanpak. De situatie met traangas waarin mijn vrouw terecht kwam, was een ongelukkig voorval. Ze had daar niet moeten zijn, ze was gewoon op de verkeerde plek’’, aldus Vardy, die probeert zijn vrouw te temmen, maar daar maar moeilijk in slaagt.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour