Logo Goals and Glamour
Rutten: ‘Ik ben een gelukkig mens
Fred Rutten, de nieuwe trainer van Feyenoord © Pro Shots

mei 2014 • Serious business

Rutten: ‘Ik ben een gelukkig mens

Fred Rutten heeft vandaag zijn contract bij Feyenoord getekend. De 51-jarige trainer zette vandaag samen met algemeen directeur Eric Gudde en technisch directeur Martin van Geel zijn handtekening onder een verbintenis voor één jaar. Al in maart werd bekend dat Rutten de nieuwe trainer van Feyenoord zou worden.

“Vanaf het moment dat ik mijn jawoord aan Feyenoord heb gegeven, voel ik me Feyenoorder. Nu ik heb getekend ben ik dat ook formeel, ik voel me een gelukkig mens”, aldus de coach op de website van de club.

Rutten is blij met de tweede plaats van Feyenoord. “Het betekent dat we aan het begin van het nieuwe seizoen direct een aantal belangrijke Europese wedstrijden voor de boeg hebben. Feyenoord heeft het afgelopen jaar bewezen dat het een goede selectie heeft. We moeten natuurlijk afwachten hoe die selectie er aan het begin van het nieuwe seizoen voor staat, maar zoals het er nu uitziet ga ik dat met veel vertrouwen tegemoet.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst blijven ook komend seizoen bij de technische staf. “Ik ben blij dat zij ook komend seizoen deel uitmaken van de technische staf. Ze kennen de club, wat voor mij heel waardevol is. Andersom kunnen zij zich door de samenwerking met een nieuwe hoofdtrainer ook weer verder ontwikkelen.”

Logo Goals and Glamour