Logo Goals and Glamour
Mourinho laat zachte kant zien met emotionele brief
© Pro Shots

oktober 2016 • Serious business

Mourinho laat zachte kant zien met emotionele brief

Je moet grondig zoeken om een positieve kant van Manchester United-trainer José Mourinho te ontdekken, want de geplaagde oefenmeester staat er de laatste jaren niet best op. Toch liet de trainer afgelopen week zijn hart spreken, door een mooie brief te schrijven aan een overleden United-fan.

David Green, vader van vier, kwam om het leven door een bedrijfsongeval. Mourinho nam de pen ter hand en had mooie woorden voor de familie van het slachtoffer.

“Het deed me veel verdriet toen ik hoorde dat uw man is omgekomen in een tragisch ongeval”, schrijft de Portugees onder andere. “Namens de spelers en technische staf van United: gecondoleerd met het verlies.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Hij vervolgt: “Houd vast aan de herinneringen en ik hoop dat de liefde en de steun van de mensen om jullie heen jullie de komende tijd zullen helpen.”

De zwager van Green is blij met Mourinho’s brief. “David was een groot Manchester United-fan”, zegt hij tegen The Sun. “We weten niet wie contact heeft opgenomen met de club, maar de brief was persoonlijk gesigneerd door Mourinho.”

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour