Logo Goals and Glamour
Jordania: ‘Wellicht keer ik terug bij Vitesse’
Merab Jordania © Pro Shots

april 2014 • Serious business Voetbalnieuws

Jordania: ‘Wellicht keer ik terug bij Vitesse’

Merab Jordania, oud-eigenaar van Vitesse heeft in een interview met VI hard uitgehaald naar zijn oude club. De voormalige eigenaar zegt een terugkeer naar de Arnhemse club echter niet uit te sluiten.

“Of ik daadwerkelijk terugkeer? Er zijn altijd gesprekken. Als ik een mogelijkheid vind om terug te keren dan zal ik dat zeker niet laten. Alleen lukt dat niet met de mensen die er nu al zitten. Dan zal dan via een andere weg moeten gebeuren. Welke weg dat is? Dat zullen we wel zien. Ze zijn niet zomaar van me af’, aldus de oud-eigenaar van VItesse.

Jordania gaat volgende week met de KNVB spreken over de invloed van Chelsea bij Vitesse. “Zij willen precies weten hoe het zit. Ik zie het als mijn taak om de KNVB te vertellen wat er zich bij Vitesse allemaal afspeelt.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook is Jordania nog altijd niet te spreken over de transfer van Marco van Ginkel naar Chelsea. “Wolfsburg wilde vorig jaar zomer vijftien miljoen euro betalen voor Van Ginkel. Hij ging uiteindelijk naar Chelsea. Het voelde alsof ik een speler weggaf. Zo van: hier heb je Marco, neem hem maar mee en bedenk zelf een leuk prijsje. Dat had weinig met onderhandelen te maken.”

Logo Goals and Glamour