Logo Goals and Glamour
Bizar: Ronaldo verdient meer met Instagram dan met voetballen
© Pro Shots / Instagram

februari 2020 • Salaris van

Bizar: Ronaldo verdient meer met Instagram dan met voetballen

De discussie Ronaldo of Messi duurt waarschijnlijk tot in den eeuwigheid, maar op één gebied verslaat Cristiano Ronaldo zijn aartsrivaal dik: het aantal social volgers. En niet alleen Lionel. Met 204 miljoen volgers is CR7 veruit de populairste persoon op Instagram. En daar verdient de aanvaller een vermogen mee.

Overweeg jij je zelfbedachte eiwitshake door Cristiano te laten promoten, denk daar dan maar twee keer over na. Om een post weg te zetten op Ronnie’s Insta moet je één miljoen euro aftikken! Er zijn wel degelijk bedrijven die dat er voor over hebben, want volgens Forbes casht Ronaldo 21 miljoen euro aan gesponsorde posts.

Instagram grootste vetpot voor Ronaldo

Die 21 miljoen overstijgt zijn Juventus-salaris van 14,7 miljoen, en het is ook meer dan Nike ophoest voor hun samenwerking met de superster (16,2 miljoen per jaar). Reclames voor online studies, parfum en haartransplantaties: het komt allemaal voorbij op Cristiano’s Insta. Uiteraard tussen foto’s van zijn sixpack door. Dat het Ronaldo geen moer uitmaakt welk product hij promoot, blijkt wel uit deze bizarre Japanse commercial.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Cristiano Ronaldo Stars in Truly Bizarre Japanese Commercial for a Facial Fitness Tool

Logo Goals and Glamour