Logo Goals and Glamour
Het torenhoge vermogen van ‘golddigger’ Sylvie Meis
© Instagram

april 2023 • Salaris van

Het torenhoge vermogen van ‘golddigger’ Sylvie Meis

Sylvie Meis wordt in Nederland vaak weggezet als golddigger, maar daar stoort de ex-vrouw van onder anderen Rafael van der Vaart zich enorm aan. Ze beweert al haar geld zelf verdiend te hebben. Tijd om eens in het vermogen van Sylvie te duiken. Dat ligt rond de zeventien miljoen euro. Daar moeten we nu een paar ton van aftrekken, want dieven maakten onlangs 800.000 euro aan tassen buit bij ‘Miss Meis’.

Het vermogen van Sylvie Meis
© Instagram: @Sylviemeis

Dat Sylvie Meis een fraaie dame voor het oog is, is geen geheim. Ze heeft daardoor ook al een waslijst aan mannen versleten. Zo ging ze ooit samen met Zlatan Ibrahimovic, Rami Khedira, een piloot, een zakenman en een bekende kunstenaar. “Maar het zal nooit eens de bakker om de hoek zijn”, was de kritiek van Johan Derksen op het onstuimige liefdesleven van Sylvie.

Lees hier alles over de de waslijst aan exen van Sylvie Meis

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Een grotere gouddelver dan Sylvie heb ik nooit gezien. Het is echt verschrikkelijk. Ze was vroeger samen met de rechtsback van NAC en die werd ogenblikkelijk ingeruild voor een speler van Ajax. In de afgelopen jaren werd duidelijk dat ze alleen maar met mannen ging met een hele serie creditcards in de portemonnee. Ze wordt nooit verliefd op de timmerman die een klusje komt doen, maar altijd op een of andere patser met goldcards”, aldus Derksen.

Het vermogen van Sylvie Meis ligt rond de 17 miljoen euro
© Instagram: @Sylviemeis

Sylvie geen golddigger

Dat verwijt hoort Sylvie vaker en dat stuit de blondine tegen de borst. “Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook”, vertelde ze in een interview met Grazia. “Het zijn vaak oude mannen die op me afgeven, misschien omdat ze lang niet verdienen wat ik verdien en ze daar gefrustreerd over zijn. Mijn moeder heeft me altijd meegegeven dat het belangrijk is om zelfstandig in het leven te staan.”

Artikel verder na advertentie

Sylvie Meis weggezet als golddigger
© Instagram: @Sylviemeis

Een vrouw die opschept over hoeveel geld ze wel niet heeft verdiend, dat vraagt om nader uitzoekwerk. Want is het vermogen van Sylvie Meis dan echt zo groot? Quote meldde dat het vermogen van Sylvie Meis in 2017 rond de veertien miljoen euro lag. Dat geld heeft ze bij elkaar geharkt met diverse klussen.

Wat verdient Sylvie Meis?
© Instagram: @Sylviemeis

Het vermogen van Sylvie Meis

Zo presenteerde ze programma’s als Let’s Dance, The Face en Wedden dat ik het kan, speelde ze als actrice in Costa! en Misfit en deed ze jarenlang modellenwerk. Daarnaast heeft Sylvie ook ondernemersbloed door haar aderen stromen. Meis heeft een eigen sieradenlijn genaamd Pure en een eigen lingerielijn Sylvie flirty lingerie. Op die manier heeft de de laatste jaren flink wat miljoenen binnengeharkt. Naar schatting ligt haar vermogen momenteel op 17 miljoen euro.

De inkomsten en het vermogen van Sylvie Meis
© Instagram: @Sylviemeis
Logo Goals and Glamour