Logo Goals and Glamour
Voetbalfans slachten SBS6 om deze bizarre beslissing
© Pro Shots

maart 2016 • Lachen

Voetbalfans slachten SBS6 om deze bizarre beslissing

Barcelona had Arsenal in Londen al kort en klein geslagen (0-2), dus was er van een spannende return geen enkele sprake meer. Toch koos SBS6 er gisteravond voor om de Champions League-wedstrijd in Camp Nou uit te zenden, in plaats van de achtste finale Bayern München – Juventus. Tot grote woede van voetbalfans.

De keuze van SBS bleek dan ook bijzonder dom: Bayern – Juve bleek namelijk een waar spektakelstuk. De Oude Dame kwam met 2-0 voor in Duitsland, maar Bayern knokte zich terug en won in de verlenging nog met 4-2. Barcelona – Arsenal draaide – zoals verwacht – uit op een simpele overwinning voor de thuisploeg (3-1).

Uiteraard wendden talloze kijkers zich tot Twitter om hun onvrede over de campingzender te uiten. De warrige verklaring die SBS de deur uitstuurde maakte het er overigens niet veel beter op: “Barcelona is de populairste buitenlandse club in Nederland en we hebben ook de heenwedstrijd uitgezonden, waardoor veel mensen benieuwd zullen zijn naar de return. Daarom denken we nog meer kijkers een plezier te doen met Barcelona – Arsenal en daarna volgt Bayern München – Juventus snel als ruime samenvatting.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

 

Logo Goals and Glamour