Logo Goals and Glamour
Vd Sar boos op Johan Derksen om ‘poep-uitspraak’
Johan Derksen en Edwin van der Sar © rtlXL.nl

oktober 2013 • Lachen

Vd Sar boos op Johan Derksen om ‘poep-uitspraak’

Edwin van der Sar is alles behalve blij met Johan Derksen. De ex-hoofdredacteur van VI zei na de opnames van ‘Derksen &’ met Edwin van der Sar dat de directeur van Ajax tijdens die opnames lang pauzeerde om te poepen.

Van der Sar is daar niet blij mee, zo vertelde Derksen vrijdagavond tijdens de uitzending van VI: “Ik kwam Van der Sar vandaag tegen in de Amsterdam Arena. Dat was niet leuk. Hij is heel groot en hij was heel boos”, aldus Derksen. “Hij vindt dat we hem voor lul gezet hebben. Ik heb hier ook wat grappen gemaakt. Maar het komt er op neer dat wij een afspraak gemaakt hadden met meneer Van der Sar voor de opnames van Derksen &. Hij kwam een uur te laat op de afspraak. En als het gesprek dan uitloopt, vraagt hij na een uurtje hoe lang het nog gaat duren.”

“Hij is ook midden in het gesprek heel lang naar het toilet geweest. Toen concludeerde ik dat hij een grote bout had gelegd. Het bleek een grote plas. Daar was hij boos over, waarop ik hem heb geprobeerd uit te leggen dat de satire tiert bij VI. Dat kwam niet helemaal over”, zegt Derksen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour