Logo Goals and Glamour
Mourinho dist de Benitezjes
© Pro Shots

juli 2015 • Lachen

Mourinho dist de Benitezjes

José Mourinho heeft venijnig uitgehaald naar Real Madrid-coach Rafael Benitez door hem nog even fijntjes op zijn corpulentie te wijzen.

De coach van Chelsea deed dit in reactie op een interview van de vrouw van Benitez die had gezegd dat haar man bij diverse clubs was aangesteld om de puinhopen van Mourinho op te ruimen.

‘Volgens mij is zijn vrouw een beetje in de war. De enige club waar Benítez mij opgevolgd heeft is Internazionale en daar had hij slechts zes maanden voor nodig om het beste team van Europa om zeep te helpen’, aldus de Portugees. “Ik heb het gevoel dat Benítez’ vrouw een tijdsbesteding nodig heeft als ik haar hoor praten over mij. Misschien kan ze beter op de eetgewoonten van haar man gaan letten.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Benitez kreeg van de clubleiding al te horen dat hij wat gezonder moest gaan eten omdat een vadsige coach niet past bij de uitstraling van Real Madrid. En toen hij coach van Chelsea was hadden diverse fans hem al bestempeld als “Fat Spanish Waiter”.

Ook Marco Materazzi die onder de Spanjaard speelde bij Inter had geen goed woord over de coach die met Liverpool zo succesvol was. De Italiaan noemde zijn trainer na diens vertrek “varken”.

Artikel verder na advertentie

Of de coach daadwerkelijk op dieet gaat is nog niet bekend maar om hem alvast een stukje op weg te helpen kan hij de wijze raad opvolgen van Ernst en Bobbie in onderstaand filmpje.

Liedjes met Ernst en Bobbie - Op dieet!

Logo Goals and Glamour