Logo Goals and Glamour
Dj’s verpesten avond Johan Derksen: “Verschrikkelijk enge gasten”
© YouTube

april 2017 • Lachen

Dj’s verpesten avond Johan Derksen: “Verschrikkelijk enge gasten”

Mattie en Wietze maken vijf jaar radio, en dat vierden de heren op opmerkelijke wijze: ze lieten zich vier dagen aan elkaar vastketenen. Tot grote ergernis van Johan Derksen.

“Ik kwam gisteren helemaal vrolijk thuis, zie ik die twee verschrikkelijk enge disckjockeys die met een ketting aan elkaar vastzitten”, steekt de sigaarsnor van wal. “Dat dat soort klootzakken in dat soort programma’s mogen komen.”

Daarmee was de tirade nog niet ten einde, want Johan vervolgde: “Die denken dat ze Jezus zijn joh, die hadden aan The Passion mee moeten doen. Ik denk dat ze dat programma voor kinderen maken, dat geblèr, en nu zaten ze in een programma voor volwassenen en zakten ze hopeloos door het ijs. Die zaten daar leuterig te doen en dat was echt verschrikkelijk irritant.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Beetje zoals we in dit programma ook doen?”, reageerde Wilfred Genee scherp, maar daar kon Derksen zich niet in vinden.

“Nou nee, het was helemaal geen humor om te lachen, het was niet plat en niet ordinair, het was niks”, aldus de besnorde analist.

Artikel verder na advertentie

René van der Gijp was het roerend met zijn collega eens, en voegde nog toe: “Je hebt twee mongolen en die ketenen zich aan elkaar vast. En dan kom je dus gewoon bij Pauw te zitten. Alleen daarom. Dat is toch belachelijk?”

Johan heeft zich gestoord aan Mattie en Wietze - VOETBAL INSIDE

Logo Goals and Glamour