Logo Goals and Glamour
5 bizarre momenten tijdens Atletico – Barca
Omver gemept door een grensrechter. Dat wil je niet. © Twitter

januari 2015 • Lachen

5 bizarre momenten tijdens Atletico – Barca

De bekerwedstrijd Atletico Madrid – Barcelona was een bizarre aangelegenheid, waarin de Catalanen uiteindelijk een zwaarbevochten halve finale-plek veiligstelden. ‘Wedstrijd van de gekte’, kopte sportkrant AS vandaag. Dat dat niet overdreven is, bewijzen deze vijf gekke momenten tijdens de wedstrijd!

5. Stormachtige eerste helft

© nextstories.com

© nextstories.com

Niemand minder dan Fernando Torres zette Atletico na een halve minuut op 1-0! Dat werd al in de negende minuut teniet gedaan door Neymar, maar een onterechte, benutte strafschop leverde de thuisploeg toch weer de 2-1 voorsprong op. Een eigen goal van Miranda zorgde ervoor dat Barca weer op gelijke hoogte kwam en het werd nog erger toen Neymar vlak voor rust de 3-2 binnenschoot. Die eindstand was in de eerste helft al bereikt!

4. Een zingende Sierd de Vos

Atletico-fan Sierd de Vos was maar wat blij met de openingstreffer van Torres.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

3. Rode kaart in de rust

Gabi kreeg in de rust een rode kaart.

© Pro Shots

Een mysterieus incident in de spelerstunnel zorgde ervoor dat Atletico Madrid in de rust(!) met 10 man stond. Gabi kreeg buiten beeld een rode kaart. Wat er precies is gebeurd blijft onduidelijk.

2. Grensrechter mept Jordi Alba

Ook de grensrechter lijkt een Atletico-supporter…

Artikel verder na advertentie

1. Turan gooit schoen naar grens

Dat Arda Turan ook rood had moeten krijgen staat buiten kijf. In het bizarste incident van de wedstrijd gooide de opvliegerige middenvelder een schoen naar de grensrechter! Hij kwam er echter met geel vanaf…

Logo Goals and Glamour