Logo Goals and Glamour
Grijp je kans! De Ligt verhuurt zijn appartement in Amsterdam
© Bekende Buren

oktober 2019 • Huis van

Grijp je kans! De Ligt verhuurt zijn appartement in Amsterdam

Altijd al een 20-jarige topverdediger als huisbaas willen hebben? Goed nieuws! Oud-Ajacied Matthijs de Ligt heeft zijn stijlvolle appartement in Amsterdam te huur gezet. Dat weet Bekende Buren.

De Ligt verhuurt appartement Amsterdam

© Bekende Buren

Het stulpje bevindt zich in de centraal gelegen Museumbeurt in Mokum, maar De Ligt zal het pand na zijn transfer naar Juventus weinig gebruiken. Waarom hij kiest voor verhuur in plaats van verkoop is onduidelijk. We hopen niet dat de jongeling vreest dat zijn verblijf bij Juve van korte duur is. Het gaat immers allesbehalve magnifico met De Ligt in Turijn, die door zijn vele handsballen tot volleyballer wordt gebombardeerd in de Italiaanse kranten.

Goed, we dwalen af. Even de details over De Ligt’s oude stulpje op een rijtje: als huurder beschik je over een woonoppervlakte van 100 vierkante meter. Daarop bevinden zich een ruime woonkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. De open keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Het pand bevindt zich op de tweede etage en als je lui bent aangelegd kun je deze bereiken met een privélift.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Zijn we aanbeland bij de prijs. Die is wellicht wat fors voor studenten met uitwonende beurs: 3800 euro per maand, plus een borg van 5000 ekkies. Zelf kocht Matthijs de woning dit jaar voor 1.185.000 euro. Maar goed, voor die hoge huurprijs heb je wél een klassiek appartement met ornamentjes aan het plafond.

Appartement Matthijs de Ligt

© Bekende Buren

Appartement van De Ligt

© Bekende Buren

Appartement De Ligt in Amsterdam

© Bekende Buren

Matthijs de Ligt huis Amsterdam

© Bekende Buren

Huis van De Ligt in Amsterdam

© Bekende Buren

Logo Goals and Glamour