Logo Goals and Glamour
5 dingen die je nog niet wist over Max Verstappen
© Instagram

april 2018 • Alles over

5 dingen die je nog niet wist over Max Verstappen

We hopen met z’n allen dat Max Verstappen dit weekend uitblinkt op het circuit, en misschien een beginnetje kan maken aan een wereldtitel. Om je warm te maken zijn hier alvast vijf verrassende weetjes over de Nederlandse topcoureur. Hoewel, Nederlands…

5. Max heeft fittie met zijn opa

Max Verstappen en Frans Verstappen

© ThisisF1.com

De familiesituatie van Max is ingewikkeld te noemen. Zijn vader Jos heeft een aantal vechtscheidingen achter de rug (onder andere met Max’ moeder Sophie) en wisselt nogal eens van vriendinnetje. Ook de relatie met Max’ opa loopt niet lekker. Max en Jos hebben al jaren amper contact met Frans Verstappen, die zelfs neergeslagen zou zijn door Jos. Tot verdriet van opa zelf, die tegenover Story zijn verhaal deed. “Ik vergeef Jos alles. Zolang ik leef, zal ik klaarstaan voor hem”, sprak hij in het roddelblad.

4. Max is fan van PSV

Als het goed is kan Max binnenkort een feestje vieren, want zijn favoriete Eredivisieclub is PSV. Wanneer hij aan de andere kant van de wereld ondervraagd wordt door een Nederlandse journalist, kan hij het nooit laten even te vragen naar een update over zijn favoriete club. Hij zat afgelopen jaar nog op de tribune bij PSV – Ajax.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Max Verstappen: `Ik heb genoten vandaag`

3. Max woont als prins in Monaco

Een grand prix in Nederland behoort nog altijd tot het rijk der fabelen, maar toch rijdt Max één keer per jaar een soort thuiswedstrijd. Hij heeft zijn huis in Nederland al enige tijd verruild voor het belastingparadijs Monaco. Gezien zijn krankzinnig hoge salaris misschien geen slecht plan. Met Monaco als woonplaats is hij geen zeldzaamheid in de Formule 1: maar liefst negen coureurs zijn woonachtig in het prinsdom. Hieronder zie je wat hij zoal uitvoert in de stad.

Artikel verder na advertentie

Not your average F1 commute! Max Verstappen's grabs big air on Jetski at the Monaco Grand Prix

2. Max is eigenlijk een Belg

Elke Nederlander mag dan staan klappen en jubelen als Max weer eens een grand prix wint, eigenlijk is de topcoureur helemaal geen Nederlander. Max is de zoon van een Vlaamse moeder, groeide op in het Belgische Hasselt en ging naar school in Maaseik. Zelfs de identiteitspapieren van onze ‘landgenoot’ zouden Belgisch zijn, beweert zijn moeder in Helden. Ondanks zijn dubbele nationaliteit rijdt hij toch echt voor Nederland, stelt zijn vader Jos ons gerust in De Volkskrant.

1. Max heeft ontelbaar, bloedmooie (ex)-vriendinnen

De vraag wie de vriendin van Max Verstappen is, blijft altijd een lastige kwestie. De coureur wisselt immers vaker van meisje dan bolide. Maar ja, geef hem eens ongelijk: hij is nog maar 22 jaar oud! Onder de exen van Max bevinden zich deze mooie Zweedse coureur, een Belgische schone en een Rotterdamse hockeyster. Het lijkt tegenwoordig serieus aan met een Duitse schone: ene Dilara.

Dilara, vriendin Max Verstappen

© Instagram

Logo Goals and Glamour