Wat is dit nou? De Ligt ruilt jeugdvriendinnetje in voor model

maandag 6 mei 2019 om 17:02 door Redactie

Het is niet de vraag óf Matthijs de Ligt deze zomer naar een topclub verkast, maar vooral naar welke. Vrijwel iedere grootmacht wil het 19-jarige toptalent aan zich binden en dat is niet meer dan terecht. Zijn goede prestaties werden dit seizoen beloond met de Golden Boy Award en hij is vaste kracht bij Ajax en het Nederlands elftal. Sterker nog, de piepjonge De Ligt draagt bij Ajax de aanvoerdersband.

Maar ook op niet-sportieve vlakken is er belangrijk nieuws over De Ligt. Hoewel de voorstopper zo gelukkig leek met Annick Diekman, kwam er een paar maanden geleden wat roering in het privéleven van de Abcoudenaar. Op het gala van de Golden Boy verscheen Matthijs plotsklaps met een totaal andere dame. AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt.

En wie mag deze mooie dame dan wel wezen? Wel, het is de dochter van voormalig Ajax-speler Keje Molenaar, die na zijn voetbalcarrière aan de slag ging als advocaat. AnneKee klust bij als model en naar haar leeftijd blijft het gissen, want dat is nergens terug te vinden. Hoe het sprookje rond De Ligt en AnneKee zich heeft voltrokken? Ook dat kunnen we je niet vertellen. Wij gokken iets met een besloten Ajax-feestje en een vonk die is overgeslagen.

Aangezien we bar weinig weten over AnneKee, behalve haar werkzaamheden als topmodel, is het beter om haar foto’s bij te pakken. Oordeel zelf of De Ligt het goed getroffen heeft met zijn nieuwe meisje! Domme vraag, toch?

AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt

© Instagram

AnneKee Molenaar met een dinnetje

© Instagram

AnneKee Molenaar op het strand

© Instagram

AnneKee Molenaar met een intelligente blik

© Instagram

 

 

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

29x
FAIL
16x
WTF
212x
SEXY
5x
LOL
3x
OMG
31x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!