Logo #GOALS
Neemt Matthijs de Ligt dit leuke vriendinnetje mee naar Turijn?
© Pro Shots / Instagram

Het hing al weken in de lucht en het is nu definitief. Matthijs de Ligt verruilt Ajax voor Juventus, dat daar een zak geld van 70 miljoen voor over heeft.  Vrijwel iedere grootmacht wilde het 19-jarige toptalent aan zich binden. Niet meer dan terecht, natuurlijk. Maar zou De Ligt zijn leuke vriendin ook meenemen naar Italië?

AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt. De voorstopper was lang gelukkig met Annick Diekman, zijn jeugdvriendinnetje. Maar begin dit jaar kwam er wat beroering in het privéleven van de Abcoudenaar. Op het gala van de Golden Boy verscheen Matthijs plotsklaps met AnneKee.

View this post on Instagram

A post shared by Matthijs de Ligt (@mdeligt_) on

En wie mag deze mooie dame dan wel wezen? Wel, het is de dochter van voormalig Ajax-speler Keje Molenaar, die na zijn voetbalcarrière aan de slag ging als advocaat. AnneKee klust bij als model en naar haar leeftijd blijft het gissen, want dat is nergens terug te vinden.

Misverstand op Insta

Hoe het sprookje rond De Ligt en AnneKee zich heeft voltrokken? Daar liet de dame zelf in gesprek met Life After Football wat over los. Hun eerste foto van het Golden Boy-gala maakte veel los. “Omdat Matthijs zelf niet veel deelt via social media, dachten zijn volgers nog dat hij in zijn vorige relatie zat”, vertelt ze aan het tijdschrift. “Onze foto samen kwam voor hen dus vrij onverwachts; er stonden comments onder als ‘op het moment dat hij een prijs wint, ruilt hij z’n vriendin in’. Na twee weken hield het gelukkig op.” En dat terwijl Matthijs pas een appje naar AnneKee stuurde toen het uit was met Annick. Wat een misverstand!

In het interview laat AnneKee ook even weten dat ze zelf geen voetbalfan is en het liefst met Matthijs staat te koken of een serietje kijkt. Oordeel zelf of De Ligt het goed getroffen heeft met zijn nieuwe meisje! Domme vraag, toch?

View this post on Instagram

Even voorstellen! Dit is AnneKee, de gloednieuwe vriendin van Matthijs de Ligt. AnneKee klust bij als model en is de dochter van oud-Ajacied Keje Molenaar.

A post shared by #GOALS (@goalsmagnl) on

AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt

© Instagram

AnneKee Molenaar met een dinnetje

© Instagram

AnneKee Molenaar op het strand

© Instagram

AnneKee Molenaar met een intelligente blik

© Instagram

 

 

 

Vers

Populair