Logo Goals and Glamour
John van den Heuvel Wembley uitgezet: “Schandalige actie”
© YouTube

november 2018 • WTF

John van den Heuvel Wembley uitgezet: “Schandalige actie”

Net als het Champions League-avontuur van PSV kwam ook het Wembley-bezoek van misdaadverslaggever John van den Heuvel tot een vroeg einde. De journalist werd in de rust het stadion uitgezet.

De reden: John juichte uitbundig toen zijn cluppie op voorsprong kwam. Dat mocht kennelijk niet, omdat hij in een gemengd vak zat. Van den Heuvel, die samen met zijn zoontje in het stadion was, werd niet direct na de goal verwijderd. “Andere supporters klopten zelfs op m’n schouder om me te feliciteren”, vertelt hij aan zijn werkgever De Telegraaf.

Maar in de rust bleken een aantal stewards hem in de smiezen te hebben. “Of ik even mee wilde komen, want ze konden onze veiligheid niet garanderen. De heren hadden wel een ander veiliger vak voor ons.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Niet dus, want John werd het stadion uitgebonjourd door acht beveiligers. “Voor ik het wist stonden we buiten. Wat een schandalige actie was dat!” Er restte hem niets anders dan de wedstrijd in de lobby van het hotel af te kijken. Dat PSV er alsnog afging tegen de Spurs, was een dubbele teleurstelling.

Peter R de Vries en John van den Heuvel discussiëren over PSV - Ajax

Logo Goals and Glamour