Beeldschone dochter Witschge krijgt kindje met Heerenveen-verdediger

dinsdag 30 oktober 2018 om 15:06 door Redactie

Baby-nieuws uit de Nederlandse voetbalwereld! Richard Witschge wordt (weer) opa, want zijn dochter Joëlle is in blijde verwachting. Van Heerenveen-verdediger Dave Bulthuis, welteverstaan.

De twee maakten het blijde nieuws bekend op Instagram, al was Joëlle ‘not amused’ dat het bericht al bekend was geworden via roddelblad Story. “We zijn natuurlijk dolgelukkig met dit nog hele prille wondertje”, schrijft de 26-jarige. “Maar vinden het jammer dat zoiets persoonlijks en kwetsbaars zo op straat wordt gegooid zonder te bedenken wat de consequenties daarvan kunnen zijn.”

Joëlle is geen onbekende in de showbizzwereld: het model deed mee aan Expeditie Robinson en is de ex van zanger Waylon. Ook waren er (ongeloofwaardige) geruchten dat ze scharrelde met Max Verstappen.

Allemaal oud nieuws, want inmiddels is Witschge dolgelukkig met de 28-jarige Bulthuis, die al een zoontje heeft uit een eerdere relatie. Opa worden is voor Richard Witschge overigens niets nieuws, want zijn andere dochter Keli beviel op haar 20e al van haar eerste kindje.

En passant liet Joëlle in de Insta-post ook nog weten dat ze door haar zwangerschap niet meedoet aan het programma Boxing Stars. Hè, jammer.

View this post on Instagram

🐬

A post shared by Contact: paul@paulhills.com (@joellewitschge) on

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
1x
LOL
1x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!