?>
Logo Goals and Glamour

Wesley Sneijder is weer een gelukkig mens. In Turkije, bij zijn nieuwe club Galatasaray is hij weer opgebloeid na een moeilijke startperiode. Het leven lacht Sneijder weer toe in de Turkse hoofdstad.

Het begin was lastig, erkent Sneijder: “In het begin waren de verwachtingen heel hoog gespannen, ook bij mezelf. Het was moeilijk. Het was allemaal nieuw, een ander systeem ook. Nu voel ik me op mijn plek en ik ben echt gelukkig hier.”

Ook door de pers werd Sneijder flink bekritiseerd en zijn coach Terim haalde hem herhaaldelijk in de rust al naar de kant. na zijn goede optredens tegen Real Madrid en zijn winnende goal afgelopen weekend is het echter weer hosanna: Wesley ‘Sniper’ (scherpschutter). ‘Zijn optreden was een Oscar waard’ en ‘Hij vertegenwoordigt een Tulpen Revolutie’, aldus de Turkse sportkranten.

In de Turkse competitie zijn nog vijf wedstrijden te gaan en Galatasaray staat bovenaan met vier punten meer dan aartsrivaal Fenerbah├že. Sneijder denkt nog niet aan de mogelijk beslissende derby tegen Fener op 12 mei. “Er zijn nog drie belangrijke wedstrijden voor die derby. We gaan voor de titel. En we gaan nog harder ons best doen om elke wedstrijd te winnen, voor onze geschorste coach Fatih Terim.” De coach werd geschorst na een tirade tegen de scheidrechters.

Trending

Versch!