Logo Goals and Glamour
Oh jee: tweede vrouw beschuldigt Ronaldo van verkrachting
© Pro Shots

oktober 2018 • WTF

Oh jee: tweede vrouw beschuldigt Ronaldo van verkrachting

Het gaat de verkeerde kant op met Cristiano Ronaldo. Het vuur ligt de steraanvaller al aan de schenen omdat hij wordt beschuldigd van verkrachting, maar de situatie kan nog vervelender worden voor CR7. Een tweede vrouw heeft zich gemeld met dezelfde beschuldigingen.

Dat zegt de advocaat van Kathryn Mayorga, de eerste vrouw die stelt dat Ronaldo haar seksueel heeft misbruikt. “Ik heb een gesprek gehad met een vrouw die meent hetzelfde te hebben meegemaakt als mijn cliënt Mayorga”, vertelt de raadsheer aan de Daily Mail. “Ik heb dit doorgestuurd naar de politie van Las Vegas.”

Wie de vrouw precies is, onthult de advocaat niet. Ronaldo ontkent de beschuldigingen van Mayorga – hij zou haar anaal hebben verkracht – in alle toonaarden. “Ik ontken krachtig de beschuldigingen die tegen mij zijn ingebracht. Hoezeer ik mijn naam wil zuiveren, ik weiger om het mediacircus te voeden, dat door mensen is ontstaan die zichzelf ten koste van mij willen promoten”, liet hij afgelopen week op Twitter weten.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook Juventus blijft achter zijn topaankoop staan, hoewel sponsoren EA Sports en Nike hun handen steeds meer van Ronaldo aftrekken.

 

Logo Goals and Glamour