Sexy Schulting gaat de langebaan op

dinsdag 2 oktober 2018 om 21:05 door Max

Goed nieuws voor fans van Suzanne Schulting. De Olympisch kampioene in het shorttracken gaat komend jaar namelijk ook langebaanschaatsen, dus dat betekent nog meer Suzanne op televisie.

De jonge schaatsster gaat aansluiten bij Team IKO, de schaatsploeg rond Jorien ter Mors:”Ik ken coach Erwin ten Hove al jaren. Vorig jaar vroeg hij al: kom bij ons. Maar het was een olympisch jaar. Misschien volgend jaar? Nou, nu is het volgend jaar.”

Dat ze teamgenoot wordt van Ter Mors, die ook begon met shorttracken, is eigenlijk toevallig: “Jorien is wel een pionier op dit gebied, dus ja. Ik weet niet precies hoe ik mij kan ontwikkelen op de langebaan. Als meisje droomde ik er ook altijd van om als schaatsster op de Spelen voor de medailles te kunnen gaan. We gaan het zien. Maar, shorttrack blijft op nummer één.”

Of dat altijd zo blijft zal moeten blijken: “Ik wil graag stappen maken. Ik ben blij dat mijn coach Jeroen Otter daar ook ruimte voor geeft. Maar de focus blijft op shorttrack. Over vier jaar kan ik ook nog zeggen dat ik graag wil “langebanen”.

Wij zijn in elk geval blij met nog meer Schulting op TV. Check hierrr nog wat leuke kiekjes van de leuke Suzanne Schulting.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

5x
FAIL
5x
WTF
148x
SEXY
2x
LOL
4x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!