Dribbelkoning David Neres blijkt bloedmooie vriendin te hebben

maandag 21 januari 2019 om 10:28 door Redactie

Het leek er even op dat David Neres naar het verre oosten zou verkassen, maar Ajax besloot de Chinese miljoenen niet te verzilveren. Deze relaxte Braziliaan blijft dus Ajacied. Een mooi moment om uit te vogelen met welke dame hij zijn vrije tijd doorbrengt. En ziedaar! Dit is Kira Winona, de vriendin van David Neres.

Winona komt uit Duitsland en heeft Neres leren kennen na zijn transfer naar Amsterdam. De dame schijnt in Londen het beroep van fitnessinstructrice uit te oefenen. Dat David in zijn nopjes is met zijn vriendinnetje is logisch, maar zelfs Erik ten Hag liet zijn tevredenheid blijken. Nee, niets geen vieze dingen, Ten Hag is simpelweg blij met de extra taallessen die een Europese vriendin opleveren. “Inmiddels heeft hij een Duitse vriendin, dat helpt ook. Daardoor spreekt hij nog meer Engels en zelfs wat Duits”, sprak de Ajax-coach in al zijn wijsheid.

Wat kunnen we je nog meer vertellen over Kira, die beweert een ‘petit model’ te zijn? Vrij weinig, want haar Instagram-account zit op slot. Op slot zeggen we je! Heel vervelend, maar gelukkig zwerven er online tóch wat foto’s van haar rond. En die vallen niet tegen. Scrolt u maar!

De vriendin van David Neres

© Instagram

De vriendin van David Neres

© Instagram

De vriendin van David Neres

© Instagram

De vriendin van David Neres

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

6x
FAIL
8x
WTF
189x
SEXY
7x
LOL
2x
OMG
31x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!