Logo Goals and Glamour
Sylvie in tranen door schokkende uitspraak Sabia
© Pro Shots

augustus 2018 • Shownieuws

Sylvie in tranen door schokkende uitspraak Sabia

De jarenlange vete tussen Sylvie Meis en Sabia Engizek (beiden ex-lovers van Rafael van der Vaart) heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Sabia deed in een Duits televisieprogramma een bizarre uitspraak over haar voormalige hartsvriendin.

“Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden”, riep Sabia in het programma Global Gladiators. Sylvie’s naam noemt Saab niet, maar Duitse media weten zeker dat ze doelt op de presentatrice. Sylvie leed een paar jaar geleden aan borstkanker.

sylvie-sabia-rafael

© Instagram

De uitspraak schoot uiteraard in het verkeerde keelgat van Sylvie. “Hoe kan iemand zo zijn? Dat je zóiets beweert. Ondanks alles wat we hebben meegemaakt”, zegt de ex-voetbalvrouw tegen het Duitse RTL, die zich had voorgenomen nooit meer iets te zeggen over Sabia. “Maar nu word ik ertoe gedwongen. Ik zat dit weekend thuis, huilend, in shock. Dat zelfs mijn zoon zegt: Mama, waarom doet iemand zoiets? Dat is echt onmenselijk.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Sylvie zegt dat haar oncoloog minstens zo geschokt zal zijn als zij. “Hij zal wel denken: wat gebeurt daar allemaal in Duitsland?” Meis werd in 2009 in Madrid voor haar ziekte behandeld, toen Van der Vaart bij Real voetbalde.

Logo Goals and Glamour