Logo Goals and Glamour
Kijkers slachten Veronica Inside: “Crematorium is gezelliger”
© YouTube

augustus 2018 • WTF

Kijkers slachten Veronica Inside: “Crematorium is gezelliger”

De heren Genee, Derksen en Gijp zijn bij Veronica verdergegaan waar ze bij RTL stopten, maar zonder slag of stoot gaat het niet. Kijkers merken dat Veronica Inside de sfeer van VI nog niet te pakken heeft.

Want hoewel een hoop bij het oude is gebleven, kon John de Mol het niet laten wat dingen te veranderen. De tafelindeling bijvoorbeeld. In plaats van de vertrouwde opstelling Genee-Gijp-Derksen, is het nu Derksen-Gijp-Genee. Ook duurt het programma plotseling twee uur.

Met beide veranderingen werd vrijdag korte metten gemaakt. In het laatste gedeelte van het programma was het trio plotseling teruggekeerd naar de vertrouwde opstelling. “Nu nog terug naar anderhalf uur en we zijn klaar”, merkte Van der Gijp fijntjes op. Waarop Genee terugkaatste: “En terug naar RTL?”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook kijkers zijn niet te spreken over Veronica Inside. “Aula van het crematorium is gezelliger”, laat iemand op Twitter weten. “Van een authentieke show naar een commercieel gedrocht zonder sfeer en teveel reclame”, zegt een ander. De kritiek is ook af te lezen aan de kijkcijfers, die in de eerste week met 200.000 zijn afgenomen in vergelijking met Voetbal Inside.

Logo Goals and Glamour