Logo Goals and Glamour
De vrouw van Dusan Tadic: best bewaarde geheim van Nederland
© Pro Shots / Instagram

maart 2023 • Vriendin van

De vrouw van Dusan Tadic: best bewaarde geheim van Nederland

De aanvoerder en assistenkoning van Ajax verschijnt wekelijks voor de camera, maar de vrouw van Dusan Tadic is juist één van de best bewaarde geheimen van Nederland. Wij nemen een kijkje in het privéleven van de Ajacied, en stellen je voor aan zijn vrouw Dragana Vukanac.

Dusan Tadic is getrouwd met Dragana Vukanac
© Instagram

Als tiener ontmoette Tadic al de vrouw van zijn kinderen. Dusan Tadic is getrouwd met Dragana Vukanac. Toen de aanvaller net doorbrak in het Servische profvoetbal bij FC Vojvodina leerde hij Dragana kennen. De twee kregen een relatie en Dragana verhuisde mee naar Nederland toen Tadic de overstap maakte naar FC Groningen.

Dragana Vukanac is de vrouw van Dusan Tadic
© Instagram

Na twee jaar in het hoge Noorden maakte Tadic een transfer naar FC Twente, waar hij Dragana in 2013 uiteindelijk ten huwelijk vroeg. Nu, ruim tien jaar later, zijn Tadic en Dragana nog altijd gelukkig samen en hebben ze samen drie kinderen. Tadic heeft met Vasily en Veljko twee zoons en met Tara ook nog een dochter. Met het gezin wonen ze samen in de buurt van Amsterdam.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Dragana Vukanac, de vrouw van Dusan Tadic
© Facebook: Saska Vukanac

Wie is Dragana, de vrouw van Dusan Tadic?

Maar wie is die Dragana nu eigenlijk? Dat weten ze opmerkelijk goed verborgen te houden voor de buitenwereld. Dragana had ooit een Instagram-account, maar die heeft ze ook al snel weer verwijderd. Daardoor is er een aantal foto’s van haar beschikbaar, maar niet veel meer informatie. Dragana heeft net als Tadic de Servische nationaliteit en heeft daar haar basisonderwijs gevolgd. En dan wordt het privéleven van de Servische één grote waas.

Dragana Vukanac is de vriendin van Dusan Tadic
© Instagram

Servische media proberen al jarenlang om meer over haar te weten te komen, maar hebben daarin weinig succes. Het Servische medium Blic verzamelde van alle spelersvrouwen van de selectie van Servië foto’s tijdens het WK in Qatar, maar alleen die van Dragana ontbrak. Blic vermoedt dat ze niet eens is afgereisd naar Qatar, maar gewoon bij de kinderen in Nederland is gebleven.

Artikel verder na advertentie

Tadic en zijn vrouw hebben luxe villa

Het gezin van Tadic heeft het dus in ieder geval erg naar het zin in Nederland. “Mijn kinderen en vrouw vinden het leven hier mooi”, zei Tadic ooit tegenover ESPN. “Amsterdam is ook een van de mooiste Europese steden.” Verder probeert Tadic een zo normaal mogelijke vader te zijn voor zijn kinderen. “Ik breng ze naar school en na de training spelen we samen ’s avonds.”

Dragana Vukanac is de vrouw van Ajacied Dusan Tadic
© Instagram

In de buurt van Amsterdam woont Tadic samen met zijn vrouw Dragana en de kinderen. Volgens het Serviesche Wanted! hebben zij in 2018 een luxe villa van tien miljoen euro aangeschaft. Maar dat mag ook wel als je 3,5 miljoen euro per jaar verdient bij Ajax…

Best bewaarde geheim van Nederland: Dragana is de echtgenote van Dusan Tadic
© Instagram
Logo Goals and Glamour