?>
Logo Goals and Glamour
Van der Wiel stapt met dikke winst uit BALR., maar hoeveel geld heeft hij eigenlijk?
© Instagram

Sportief gezien is het wel zo’n beetje klaar met Gregory van der Wiel, die nu vastbesloten is zich in de basis te spelen bij RKC Waalwijk. Misschien probeert de rechtsback het daarom te maken als investeerder en zakenman.

En dat doet hij heel aardig. Zo werd deze week bekend dat Gregory zijn aandelen in kledingmerk BALR. verkoopt. Met maar liefst 2000 procent winst! Dat geld wil Van der Wiel weer in zijn eigen business steken: de verdediger investeert in veelbelovende startups.

Hoeveel geld heeft Gregory van der Wiel

© Instagram

Eén van de rijkste Nederlandse sporters

Grote ambities, maar hoeveel geld heeft de 30-jarige Amsterdammer eigenlijk? Genoeg, als we Quote’s lijstje van rijkste Nederlandse sporters uit 2018 mogen geloven. Van der Wiel stond op 10, met een geschat vermogen van 18 miljoen eurie. Hoeveel geld de back precies opstreek bij zijn vorige club in Toronto, en hoeveel geld hij met zijn business verdient, is onduidelijk.

Sportief gezien is het Van der Wiel in ieder geval niet om het geld te doen, zo liet hij twee jaar geleden aan FCUpdate weten. Voordat hij tekende in Toronto had hij nog geïnformeerd bij Ajax. “Ik wilde salaris inleveren, het maakte me echt niet uit. Als ik maar kon voetballen.” In Amsterdam was echter geen interesse en dus timmerde Van der Wiel in Noord-Amerika aan de weg als zakenman. Nu is hij dus terug in Nederland, bij RKC. Samen met zijn vriendinnetje Rose Bertram, trouwens. Het stel kreeg dit jaar dochtertje Naleya Rose.

View this post on Instagram

Van der Wiel verkoopt zijn aandelen in BALR. met 2000% winst! ? De rechtsback van Toronto FC heeft 18 miljoen op de bank staan. Lekker bezig, Greg! ? • • • #gregoryvanderwiel #balr #goalsmag

A post shared by #GOALS (@goalsmagnl) on

Trending