Van der Wiel stapt met dikke winst uit BALR., maar hoeveel geld heeft hij eigenlijk?

maandag 23 juli 2018 om 16:50 door Redactie

Sportief gezien is het wel zo’n beetje klaar met Gregory van der Wiel, die zijn loon tegenwoordig in Toronto bij elkaar voetbalt. Misschien probeert de rechtsback het daarom te maken als investeerder en zakenman.

En dat doet hij heel aardig. Zo werd deze week bekend dat Gregory zijn aandelen in kledingmerk BALR. verkoopt. Met maar liefst 2000 procent winst! Dat geld wil Van der Wiel weer in zijn eigen business steken: de verdediger investeert in veelbelovende startups.

Hoeveel geld heeft Gregory van der Wiel

© Instagram

Eén van de rijkste Nederlandse sporters

Grote ambities, maar hoeveel geld heeft de 30-jarige Amsterdammer eigenlijk? Genoeg, als we Quote‘s lijstje van rijkste Nederlandse sporters mogen geloven. Van der Wiel staat op 10, met een geschat vermogen van 18 miljoen eurie. Hoeveel geld de back precies opstrijkt bij Toronto, en hoeveel geld hij met zijn business verdient, is onduidelijk.

Sportief gezien is het Van der Wiel in ieder geval niet om het geld te doen, zo liet hij vorig jaar aan FCUpdate weten. Voordat hij tekende in Toronto had hij nog geïnformeerd bij Ajax. “Ik wilde salaris inleveren, het maakte me echt niet uit. Als ik maar kon voetballen.” In Amsterdam was echter geen interesse en dus timmert Van der Wiel in Noord-Amerika aan de weg als zakenman. Samen met zijn vriendinnetje Rose Bertram, trouwens. Het stel kreeg dit jaar dochtertje Naleya Rose.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

3x
FAIL
3x
WTF
25x
SEXY
2x
LOL
2x
OMG
46x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!